Κεφαλονιά: Επίθεση σε γυναίκα εφοριακό μετά από έλεγχο σε κατάστημα εστίασης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (βίντεο)

Κεφαλονιά: Επίθεση σε γυναίκα εφοριακό μετά από έλεγχο σε κατάστημα εστίασης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (βίντεο)

Στο νοσοκομείο κατέληξε γυναίκα εφοριακός που δέχθηκε επίθεση μετά από έλεγχο σε κατάστημα εστίασης στην Κεφαλονιά.

Ο γενικός σύμβουλος ομοσπονδίας εφοριακών, Μπάμπης Καούκης, μιλώντας για το περιστατικό, ανέφερε ότι ένα κλιμάκιο εφοριών από τη Λάρισα βρέθηκε αυτές τις ημέρες στην Κεφαλονιά, προκειμένου να κάνει ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Όπως εξήγησε, το να παρακολουθήσουν εφοριακοί πώς λειτουργεί μια επιχείρηση, είναι μέσα στα πλαίσια του ελέγχου. «Δυστυχώς, τέτοιους προπηλακισμούς έχουμε πολλούς», ανέφερε.

«Οι συνάδελφοι διαπίστωσαν παραβάσεις, κόψανε παραστατικά και επιβλήθηκε πρόστιμο. Όταν τελείωσαν τον έλεγχο, καθώς έφευγαν, οι επιχειρηματίες, μαζί με ένα τρίτο πρόσωπο, τους προπηλάκισαν. Όταν ζήτησαν πίσω τα χαρτιά με βίαιο τρόπο, τότε κάποιο τρίτο άτομο που δεν ήταν της επιχείρησης, τράβηξε και έσπρωξε με δύναμη την συνάδελφο, της πήρε την τσάντα και άρχισε να τρέχει. Ευτυχώς, υπήρξαν εκεί σώφρονες πολίτες που σταμάτησαν αυτό το άτομο»», πρόσθεσε μιλώντας στον Alpha.

Η εφοριακός, που βρέθηκε στο έδαφος μετά το χτύπημα, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί παρέμεινε για λίγες ώρες, προκειμένου να παρακολουθηθεί η υγεία της και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

#ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ #ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΕΛΕΓΧΟΣ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ_ΕΣΤΙΑΣΗΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις