Εθνική Πόλο ανδρών: «Φινάλε» με ήττα από την Κροατία

Εθνική Πόλο ανδρών: «Φινάλε» με ήττα από την Κροατία

Με ήττα 15-10 από την Κροατία ολοκλήρωσε η εθνική πόλο ανδρών τις υποχρεώσεις της, στο διεθνές τουρνουά “Sardinia Cup”, στο Σάσαρι της Ιταλίας.

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του, η Εθνική πόλο ανδρών εμφανίστηκε αγνώριστη,με πολλά αμυντικά προβλήματα κι έχασε σχετικά εύκολα από τον ίδιο αντίπαλο, τον οποίο είχε νικήσει στον “μικρό” τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Μάλιστα, σε συνδυασμό με τη νίκη της Ιταλίας επί της Σερβίας με 12-10, η ελληνική ομάδα τερμάτισε τέταρτη και τελευταία στο τουρνουά, με απολογισμό μία νίκη και δύο ήττες.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 4-5, 4-3, 3-1


Οι συνθέσεις:

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ιβιτσα Τούτσακ): Μπίγιατς, Κρζιτς 1, Φάτοβιτς 6, Κράπιτς, Λάζιτς, Μπούκιτς 3, Μπίλιακα 1, Ζούβελα 1, Μάρινιτς Κράγκιτς 1, Βρλιτς, Μπάσιτς, Χάρκοβ 2, Πόπαντιτς

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Τζωρτζάτος, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης, Αργυρόπουλος 2, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αλαφραγκής, Γκίλλας, Κάκαρης, Σολανάκης, Βλαχόπουλος 1, Λιμαράκης, Κοπελιάδης 4, Καλογερόπουλος

Πηγή: ΑΠΕ

#ΕΘΝΙΚΗ_ΠΟΛΟ #ΑΝΔΡΕΣ #ΗΤΤΑ #ΚΡΟΑΤΙΑ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις