Τριήμερο 15Αύγουστου: Πλημμύρισε το Κέντρο της Αθήνας με τουρίστες (βίντεο - εικόνες)

Τριήμερο 15Αύγουστου: Πλημμύρισε το Κέντρο της Αθήνας με τουρίστες (βίντεο - εικόνες)

Τουρίστες κατακλύζουν το κέντρο της Αθήνας, σε αντίθεση με τους Αθηναίους οι οποίοι την έχουν εγκαταλείψει. Περισσότεροι από χίλιοι τουρίστες παρακολούθησαν την αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς.

Το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου έφτασε και η πλειοψηφία των κατοίκων της Αθήνας βρίσκεται ήδη σε κάποιο νησί ή χωριό, με αποτελέσματα στην πρωτεύουσα όλοι οι δρόμοι να έχουν αδειάσει και να κυκλοφορούν πλέον μόνο τουρίστες.

touristes 1

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες και τα βίντεο, η Βας. Σοφίας, η Κηφισιας, η Αμαλιας, η Σταδίου και οι υπόλοιποι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας είναι κυριολεκτικά άδειοι.

Παράλληλα, σήμερα το πρωί πλήθος τουρισμών παραβρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος για να παρακολουθήσει την κυριακάτικη αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς.

touristes 2

Πάνω από χίλια άτομα, τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο, ενώ με ενθουσιασμό χειροκρότησαν τους εύζωνες.

{https://youtu.be/G0oJHyK6uuA}

#ΤΡΙΗΜΕΡΟ #15ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ #ΚΕΝΤΡΟ #ΑΘΗΝΑ #ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις