Π. Κατσαούνου: Με όλα τα απαραίτητα μέτρα η επιστροφή – Αν δεν έχουμε καινούργιο στέλεχος δεν θα είναι κοντά το νέο κύμα (video)

Για το ενδεχόμενο το φθινόπωρο να βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα νέο κύμα κορονοϊού, με αφορμή την εμφάνιση νέων μεταλλάξεων και της επιστροφής των μαθητών στις σχολικές τάξεις μίλησε η Παρασκευή Κατσαούνου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Πνευμονολογίας στο  ΕΚΠΑ επισημαίνοντας όμως ότι τον τελευταίο καιρό παρατηρείται αύξηση των εμβολιασμών στους πολίτες άνω των εξήντα ετών. Να φοράμε μάσκες […]

Το άρθρο Π. Κατσαούνου: Με όλα τα απαραίτητα μέτρα η επιστροφή – Αν δεν έχουμε καινούργιο στέλεχος δεν θα είναι κοντά το νέο κύμα (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις