Έγκλημα στην Καβάλα – Δικηγόρος οικογένειας: «Η κοπέλα είχε αρχίσει να βλέπει ότι το χάσμα που τους χώριζε ήταν τεράστιο» (video)

«Πρέπει να ξέρουμε ότι δεν πρέπει να γίνεται ανεκτή σε καμία περίπτωση, μέσα σε έναν συζυγικό ή ένα συντροφικό δεσμό, συμπεριφορά χρόνια χειριστική κατοχής και βίας μέχρι να φτάσει το γεγονός. Η αυτοπαγίδευση του θύματος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ένας τύπος εγκλήματος που είναι πάρα πολύ γνωστό» ανάφερε ο δικηγόρος – εγκληματολόγος Πάνος Παπαϊωάννου, μιλώντας […]

Το άρθρο Έγκλημα στην Καβάλα – Δικηγόρος οικογένειας: «Η κοπέλα είχε αρχίσει να βλέπει ότι το χάσμα που τους χώριζε ήταν τεράστιο» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις