Τους «έζωσαν» τα φίδια σε νηπιαγωγείο στη Λαγκάδα: Τρόμος με φωλιά από οχιές

eurokinissi

Τρόμος σε νηπιαγωγείο στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης όπου βρήκαν οχιές.

Κλειστό θα παραμείνει σχολείο στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης καθώς βρέθηκε φωλιά με οχιές.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό το περιστατικό στο σχολείο, με αποτέλεσμα την αναστολή λειτουργίας του.

Ο αντιδήμαρχος Λαγκαδά, Αλέξης Πατσιάλας  είπε ότι «με το που άνοιξε το σχολείο εντοπίστηκαν στον χώρο τρεις οχιές. Η μία ήταν ζωντανή. Αμέσως κάλεσαν την Πυροσβεστική και τις απομάκρυνε».

Όπως είπε σε εκπομπή του Open, έγιναν όλες οι εργασίες που χρειάζονταν για καθαρισμό του χώρου και τοποθετήθηκαν απωθητικά και παγίδες, αλλά τόσο την προηγούμενη Παρασκευή όσο και τώρα, βρήκαν οχιές.

Ο αντιδήμαρχος εκτιμά ότι μπορεί να φωλιάζουν στα κεραμίδια. Με εντολή του δημάρχου σκέφτονται, επίσης, τη μετεγκατάσταση του νηπιαγωγείου για την ασφάλεια των παιδιών.

#ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ #ΦΙΔΙΑ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις