Ληστεία με ομηρεία στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή της σύλληψης, πώς εγκλώβισε τους δράστες στο μαγαζί του (βίντεο)

Ληστεία με ομηρεία στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή της σύλληψης, πώς εγκλώβισε τους δράστες στο μαγαζί του (βίντεο)

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν ελάχιστα λεπτά αργότερα να ακινητοποιήσουν τους δράστες, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί μέσα στο κατάστημα.

Δύσκολες στιγμές έζησε το πρωί της Τρίτης υπάλληλος καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στη Θεσσαλονίκη όταν τέσσερα άτομα εισέβαλαν στο χώρο και με την απειλή όπλου (πιθανότατα μαχαιριού), προσπάθησαν να τον ληστέψουν.

Όπως σημειώνεται στο GrTimes, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Τα ρολά του καταστήματος ήταν κατεβασμένα και οι δράστες βρισκόταν στο εσωτερικό του καταστήματος, μαζί με τον Πακιστανό υπάλληλο - ο οποίος ήταν κι εκείνος που κατάφερε να τους εγκλωβίζει κατεβάζοντας με μια αστραπιαία κίνηση τα ρολά.

Γρήγορα στήθηκε αστυνομική επιχείρηση με σκοπό την ακινητοποίηση των δραστών και την απελευθέρωση του υπαλλήλου.

 Τα πρώτα λόγια των ληστών

Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο εκτυλίχθηκαν σκηνές από κινηματογραφική ταινία, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν τους δράστες.

Τους πέρασαν χειροπέδες, στη συνέχεια τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ πήραν και το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που υπήρχε στο κατάστημα.

Οι δύο δράστες φέρεται να φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα, τα οποία βρέθηκαν πεταμένα κάτω, ενώ όταν τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί ισχυρίστηκαν ότι τους χρωστούσε χρήματα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΛΗΣΤΕΙΑ #ΕΛΑΣ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις