15χρονος ληστής λόγω… χρεών!

15χρονος ληστής λόγω… χρεών!

Πάτρα: 15χρονος ληστής λόγω… χρεών! Στην προσπάθειά του να διαφύγει τρέχοντας εγκλωβίστηκε σε δρόμο που οδηγούσε σε αδιέξοδο και η σύλληψή του ήταν θέμα χρόνου, από τους αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης.

«Χρωστούσα κάποια λεφτά και έπρεπε να τα επιστρέψω» είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ο 15χρονος που με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να ληστέψει ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ χθες το απόγευμα στα Ζαρουχλέικα Πατρών.

Το αγόρι έχοντας φροντίσει να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα και κρατώντας το μαχαίρι, εισέβαλε στο κατάστημα στη συμβολή των οδών Ανδρικοπούλου και Αρη Βελουχιώτη και ζήτησε επιτακτικά από τον ιδιοκτήτη τα λεφτά από το ταμείο. Εκείνος φαίνεται πως δεν «μάσησε» και αντέδρασε, με τον ανήλικο να τρέπεται σε άτακτη φυγή. Στην προσπάθειά του να διαφύγει τρέχοντας όπως πληροφορείται η «Π», εγκλωβίστηκε σε δρόμο που οδηγούσε σε αδιέξοδο και η σύλληψή του ήταν θέμα χρόνου, από τους αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης που είχαν σπεύσει στην περιοχή.

Ο 15χρονος αν και ήταν γνωστός στις Αρχές για την παραβατική του συμπεριφορά, είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται για κακουργηματική πράξη. Τα «χρέη» που ήθελε να εξοφλήσει, όπως ισχυρίστηκε, χωρίς ωστόσο να δίνει περαιτέρω διευκρινίσεις, όπως αποδείχθηκε τον οδήγησαν να μεταπηδήσει από τις μικροκλοπές σε απόπειρα ληστείας! Κατά πληροφορίες το αγόρι προέρχεται από υγιές οικογενειακό περιβάλλον και όσοι το γνωρίζουν απορούν γιατί ο 15χρονος λοξοδρόμησε.

#ΠΑΤΡΑ #ΛΗΣΤΕΙΑ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις