Θρήνος για τον 28χρονο Βολιώτη που σκοτώθηκε στη Μεσογείων, «όχι αγόρι μου όμορφο» (εικόνες)

Θρήνος για τον 28χρονο Βολιώτη που σκοτώθηκε στη Μεσογείων, «όχι αγόρι μου όμορφο» (εικόνες)

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι χθες τα ξημερώματα ένα νέο παιδί μόλις 28 χρονών έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από δύο αυτοκίνητα στη λεωφόρο Μεσογείων.

Ο 28χρονος νέος, ήταν αρχισμηνίας και υπηρετούσε στην Πολεμική Αεροπορία. Όπως κάθε μέρα πήγαινε στην υπηρεσία του, όμως χθες αυτό δεν έγινε.

Έτρεχε να προλάβει το λεωφορείο και προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο κάτω από τη γέφυρα Καλατράβα στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της Κατεχάκη.

Τότε ένα αυτοκίνητο τον χτύπησε και τον εκσφενδόνισε στο αντίθετο ρεύμα όπου χτυπήθηκε από ακόμα ένα όχημα.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε καθώς τα τραύματα του ήταν πολύ βαριά.

Ο αρχισμηνίας Αντρέας Τζαμτζής είχε καταγωγή από τον Βόλο και έμενε στο Νέο Ψυχικό.

Οι φίλοι του δεν μπορούν να το πιστέψουν και έχουν «γεμίσει» το προφίλ του στο Facebook με μηνύματα όπως, «Όχι αγόρι μου όμορφο δεν μπορεί δεν μπορεί να ήσουν εσύ αυτός που άκουσα πρωι πρωι στις ειδήσεις Αχ αγοράκι μου χρυσό πόσο λυπάμαι λυπάμαι λυπάμαι. Πόσο άδικη η ζωή μα πόσο άδικη! Καλοτάξιδος αγορίνα κ στείλε εδώ κάτω στη μανούλα σου κ σε όλους όσους αγάπησες κ σε αγάπησαν τη βοήθεια που θα χρειαστούν για να παρηγορηθούν. Να είσαι καλά Εκεί Ψηλά στο Φως».

Ο 28χρονος αρχισμηνίας

nekrofds

nekrodgsd

28xgdsljgh

#ΝΕΚΡΟΣ #ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ #ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΤΡΟΧΑΙΟ #28ΧΡΟΝΟΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις