Κιβωτός του Κόσμου: «Μαμά με κλείδωναν σε ένα κλουβί επί ώρες», συγκλονίζει μητέρα τριών παιδιών που φιλοξενήθηκαν στις δομές

Κιβωτός του Κόσμου: «Μαμά με κλείδωναν σε ένα κλουβί επί ώρες», συγκλονίζει μητέρα τριών παιδιών που φιλοξενήθηκαν στις δομές

Μητέρα τριών παιδιών που φιλοξενήθηκαν στην Κιβωτό του Kόσμου, μίλησε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν τα παιδιά της όσο έμεναν στη δομή, «μου τα είχαν πάρει από μία ανώνυμη καταγγελία».

Δεν έχουν τέλος οι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την κακοποίηση των παιδιών στην Κιβωτό του Κόσμου, παράλληλα με εκείνες που αφορούν οικονομικά σκάνδαλα.

«Ο μεγάλος μου είναι 14 ετών, η μικρή μου είναι 4 ετών τώρα και ο μικρός μου είναι 8,5 στα 9. Μου τα είχαν πάρει από μία ανώνυμη καταγγελία. Δηλαδή είναι πρωτάκουστο αυτό το πράγμα. Έτσι χωρίς να το ελέγξουν, χωρίς τίποτα και ήταν εκεί για έναν χρόνο περίπου.

Τέλος πάντων, όταν κατάφερα και το πήρα το παιδί, βγήκε η εντολή να πάω να πάρω τα παιδιά μου. Δεν πρόλαβε να περάσει ένα 24ωρο, το παιδί μου δεν ανέπνεε καλά, είχε δύσπνοια πολύ έντονη και τελικά μπήκαμε στο νοσοκομείο.

Μπήκαμε στο νοσοκομείο, έγιναν οι εξετάσεις, και όλα αυτά και τελικά μου είπαν ότι το παιδί έχει άσθμα», είπε αρχικά η μητέρα.

«Δεν είχε ποτέ τίποτα, ήταν μία χαρά υγιέστατο κοριτσάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Εκτός από αυτό όμως η κόρης μου μου περιγράφει ότι επειδή δεν της δίνανε ρούχα που τέλος πάντων της πηγαίναμε, τη χτυπούσαν παιδαγωγοί μέσα από τον χώρο του ιδρύματος και στα χέρια και στα πόδια για να την αναγκάσουν να βγάλει το φόρεμα.

Και όπως καταλαβαίνετε, το παιδάκι δεν ήθελε να το βγάλει… τα καινούρια του ρούχα. Και ήταν πολύ τρομοκρατημένη, πολύ φοβισμένη. Ο γιός μου ο μικρός μου περιγράφει το τι ζούσε. Τις σκηνές που έζησε στον Βόλο.

Μου έλεγε το παιδί επί λέξει ότι «μαμά με κλείδωναν σε ένα κλουβί επί ώρες και ήταν βράδυ και φοβόμουν». Του λέω, γιατί το έκαναν αυτό; Γιατί λέει ήμουν άτακτο παιδί γι΄ αυτούς και έπρεπε να τιμωρηθώ. Και μου λέγαμε ότι η συμπεριφορά μου είναι για κλουβί», συνέχισε.

#ΚΙΒΩΤΟΣ_ΤΟΥ_ΚΟΣΜΟΥ #ΠΑΤΗΡ_ΑΝΤΩΝΙΟΣ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις