Πλάνταξε στο κλάμα η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της μετά από βίντεο του Κοκλώνη: «Νιώθω μόνη μου, δεν έχω σύντροφο»

Πλάνταξε στο κλάμα η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της μετά από βίντεο του Κοκλώνη: «Νιώθω μόνη μου, δεν έχω σύντροφο»

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου σήμερα έχει την ονομαστική της γιορτή, και ο φίλος της Νίκος Κοκλώνης της έκανε μια έκπληξη φτιάχνοντας ένα συγκινητικό βίντεο με τη σχέση τους, αλλά της έστειλε και πολλά δώρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και πλάνταξε στο κλάμα στον αέρα της εκπομπής της.

Στη συνέχεια είπε ότι ο Νίκος Κοκλώνης είναι αδελφός της αλλά ότι νιώθει πολύ μόνη γιατί δεν έχει σύντροφο.

Μετά την προβολή του βίντεο η παρουσιάστρια κατέρρευσε μιλώντας για τον κολλητό της φίλο.

Συγκεκριμένα είπε:

«Συγγνώμη, συγκινήθηκα τόσο πολύ. Ο Νίκος για μένα είναι αδελφός μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, το στήριγμά μου. Και γενικότερα επειδή τα τελευταία χρόνια της ζωής μου, στα θέματα της προσωπικής μου ζωή και σε άλλα θέματα έχω λίγο ταλαιπωρηθεί, όσο ήταν ο Νίκος δίπλα μου, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές που νοσηλεύτηκα, ήταν μόνο αυτός ο άνθρωπος δίπλα μου.

Από τότε που τον γνώρισα έχω έναν φύλακα άγγελο που ότι και να συμβεί είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Επειδή νιώθω πολύ μόνη στη ζωή μου, εννοώ ότι έχω την οικογένειά μου, αλλά δεν έχω ένα σύντροφο που ιδανικά θα ήθελα, μπορεί να μου συμβεί μελλοντικά, ο Νίκος είναι ο άνθρωπός μου και συγκινούμαι».

Δείτε στο 3:00 και μετά:

#ΚΑΤΕΡΙΝΑ_ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ #ΝΙΚΟΣ_ΚΟΚΛΩΝΗΣ #ΓΙΟΡΤΗ #ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις