Φ. Χατζηδιάκος: Στο πλευρό της Αστυνομίας για στελέχωση των υπηρεσιών της

Φ. Χατζηδιάκος: Στο πλευρό της Αστυνομίας για στελέχωση των υπηρεσιών της

Με το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου, Ταξίαρχο Ιωσήφ Κανακουσάκη και τον Διευθυντή της Α΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, Μιχάλη Καληωράκη, συναντήθηκε ο δήμαρχος Ρόδου.
Κατά τη συνάντηση ετέθησαν θέματα που αφορούν στο ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου, όπως η λειτουργία της Μεσαιωνικής Πόλης και η πάταξη φαινομένων κατάληψης κοινόχρηστων χώρων και συμφωνήθηκε η εντατικοποίηση των αστυνομικών ελέγχων για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία σε όλη την έκταση του νησιού της Ρόδου.
Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να υποστηρίξει το αίτημα για την αύξηση της δύναμης της Α΄ Αστυνομικής δύναμης Δωδεκανήσου, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο και ενημέρωσε τον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να επανασυσταθεί η Δημοτική Αστυνομία, θεωρώντας ότι ήταν το μεγαλύτερο πλήγμα για το Δήμο η κατάργησή της από την ηγεσία του τότε Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Τέλος δήλωσε ότι θα στηρίξει με κάθε τρόπο ενέργειες που στοχεύουν στη συντήρηση των κτηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης στο κέντρο της πόλης.

www.ert.gr

Κατηγορία: 

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις