Π. Κουρουμπλής: Τα επιδόματα είναι αποτέλεσμα αγώνων του αναπηρικού κινήματος

Π. Κουρουμπλής: Τα επιδόματα είναι αποτέλεσμα αγώνων του αναπηρικού κινήματος

«Τα επιδόματα είναι αποτέλεσμα αγώνων του αναπηρικού κινήματος. Δώσαμε σκληρούς αγώνες γι’ αυτά και δεν μπορεί να χαρακτηρίζονται ως δώρα και χάρες».
Αυτό δήλωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, απαντώντας στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ν.Δ, Στέλιου Κυμπουρόπουλο που τάχθηκε κατά της επιδοματικής πολιτικής.
«Δεν είναι χάρη για τα ΑμΕΑ τα επιδόματα, αλλά δυνατότητα ίσης ευκαιρίας» είπε, προσθέτοντας ότι ο κ. Κυμπουρόπουλος θέλοντας να υποστηρίξει την άποψη της Ν.Δ τάχθηκε κατά της επιδοματικής πολιτικής.
Αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη είπε ότι δεν θα πρέπει να παίρνει τον λόγο για ό,τι γίνεται, ωστόσο τον υπερασπίστηκε λέγοντας ότι η δήλωσή του δεν συνιστούσε επίθεση στα ΑμΕΑ.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις