Π. Κουρουμπλής: Η Ευρώπη ζει στον παλμό του ευρωσκεπτικισμού

Π. Κουρουμπλής: Η Ευρώπη ζει στον παλμό του ευρωσκεπτικισμού

Την εκτίμηση πως η Ευρώπη ζει στον παλμό του ευρωσκεπτικισμού και γι’ αυτό το λόγο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει ν’ ανακρούσει πρύμνα και να παρουσιάσει στους πολίτες ένα νέο αφήγημα, διατύπωσε από τη Ρόδο ο πρώην υπουργός και υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Αναφέρθηκε στα θετικά βήματα που έχει κάνει η ελληνική οικονομία, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε σε μια σειρά από μέτρα και πολιτικές που αφορούν τα νησιά, όπως το Μεταφορικό Ισοδύναμο και το δίκτυο αφαλατώσεων που έλυσε το πρόβλημα υδροδότησης πολλών νησιών.
Ο κ. Κουρουμπλής, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Δωδεκάνησο, σήμερα θα βρίσκεται στην Πάτμο για να παραστεί στην τελετή του Νιπτήρα και το μεσημέρι θ’ αναχωρήσει για την Κω.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις