Ωρα Ιβάν στο Open

Ο επιχειρηματίας θα κληθεί άμεσα να πάρει αποφάσεις για το μπάτζετ του καναλιού, αφού σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, τα κεφάλαια που είχε επενδύσει στο κανάλι εξανεμίστηκαν ταχύτερα από ό,τι υπολογιζόταν και αν θέλει ο ιδιοκτήτης του το κανάλι να προσπαθήσει να μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό και τη διεκδίκηση μέρους της διαφημιστικής πίτας θα πρέπει να ρίξει νέα κεφάλαια.
Όπως είναι αναμενόμενο στο..
εσωτερικό του καναλιού έχει ξεκινήσει το blame game με αρκετούς να δείχνουν την πλευρά του ψυχαγωγικού τομέα ο οποίος όπως υποστηρίζουν απορρόφησε το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων και σε ορισμένες περιπτώσεις όπως οι ίδιοι λένε υπήρξαν αδικαιολόγητες σπατάλες.
Όπως και να έχει το πράγμα το σίγουρο είναι ότι πολύ σύντομα, πιθανότατα αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, ο Ιβάν Σαββίδης θα κληθεί να διαχειριστεί την κατάσταση και αν λάβουμε υπόψη μας τι έγινε στην αντίστοιχη περίπτωση με το “Εθνος” πριν λίγες εβδομάδες, στα γραφεία των υψηλόβαθμων στελεχών του καναλιού θα πρέπει να επικρατεί μεγάλη ανησυχία.
- από το enimerosi24
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις