Γρίφος: Μπορείς από μια λεπτομέρεια της φωτό να βρεις αν ήταν δολοφονία ή αυτοκτονία;

Ένας αστυνομικός γρίφος που θα δυσκόλευε ακόμα και τον καλύτερο ντετέκτιβ του κόσμου. Μια φωτογραφία που λέει πολλά, αν την παρατηρήσεις με προσοχή.

Μια γυναίκα κείτεται νεκρή. Στο χέρι της κρατάει ένα όπλο. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για δολοφονία…

Εσύ μπορείς να λύσεις τον γρίφο; Δες με προσοχή τη φωτογραφία από τον τόπο που βρέθηκε η γυναίκα, εξέτασε όλα τα δεδομένα, δες με προσοχή όλα τα στοιχεία και δώσε τη δική σου απάντηση! Ήταν τελικά φόνος ή αυτοκτονία και γιατί;

Γρίφος: Μπορείς από μια λεπτομέρεια της φωτό να βρεις αν ήταν δολοφονία ή αυτοκτονία;

 

 

 

 

Σωστή απάντηση

Υπάρχουν 4 στοιχεία που μας κάνουν να πούμε με σιγουριά ότι πρόκειται για φόνο 1) Το θύμα ή ο θύτης που έγραψε το γράμμα για να φανεί ότι αυτοκτόνησε είναι αριστερόχειρας. Έχει αφήσει το στυλό στην αριστερή πλευρά του γράμματος. Οι αριστερόχειρες δε θα έπιαναν το όπλο με το δεξί χέρι 2) Είναι λάθος η διασπορά του αίματος στον τοίχο. Αν πυροβόλησε με το δεξί χέρι τα αίματα δεν έπρεπε να είναι εκεί. 3) Αν είχε αυτοπυροβοληθεί θα είχε φύγει το τσιγάρο από το χέρι της 4) Αν είναι αυτοπυροβοληθεί δε θα είχε φτάσει σε αυτό το σημείο η παντόφλα της.

The post Γρίφος: Μπορείς από μια λεπτομέρεια της φωτό να βρεις αν ήταν δολοφονία ή αυτοκτονία; appeared first on Be Like You.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις