Σπ. Βούγιας: Τα ΚΕΠ, πυλώνες εκσυγχρονισμού της Δημόσιας Διοίκησης

Σπ. Βούγιας: Τα ΚΕΠ, πυλώνες εκσυγχρονισμού της Δημόσιας Διοίκησης

Επίσκεψη και αναλυτική ενημέρωση από μέλη της Ομοσπονδίας και του Συλλόγου εργαζομένων στα ΚΕΠ της Θεσσαλονίκης, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Βούγιας.

Οι εκπρόσωποι ενημέρωσαν τον επικεφαλής του συνδυασμού της  «ΠΟΛΗχρωμης» Θεσσαλονίκης  για το ζήτημα της υποστελέχωσης των ΚΕΠ και τον τιτάνιο αγώνα των λίγων αριθμητικά εργαζομένων (που μοιράζονται καθημερινά σε 2 βάρδιες), να εξυπηρετήσουν τις μεγάλες ανάγκες των πολιτών, για εκατοντάδες κατηγορίες υπηρεσιών.

Επίσης, ανέφεραν τα προβλήματα που προκύπτουν από τους ακατάλληλους, σε πολλές περιπτώσεις, χώρους εργασίας, καθώς και την ανάγκη αξιοκρατικών κρίσεων των υπευθύνων και των διευθυντών, που δεν έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

"Τα ΚΕΠ είναι ο βασικός πυλώνας του εκσυγχρονισμού της δημόσιας διοίκησης, είπε ο κ. Βούγιας' και, "καθώς υπάγονται διοικητικά στο Δήμο Θεσσαλονίκης, δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε την άμεση αύξηση του προσωπικού με νέες προσλήψεις ή αποσπάσεις, ώστε να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο οι παρεχόμενες υπηρεσίες τους προς τους πολίτες".

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις