Το "Βινύλιο" του Κανάκη να ονομαστεί "Πλυντήριο"

Η εκπομπή "Βινύλιο" του Αντώνη Κανάκη, μπορεί για πιο άμεση κατανόηση του περιεχομένου της, να ονομαστεί "Πλυντήριο". Μια τέτοια αλλαγή, θα έμοιαζε με κύκνειο άσμα ειλικρίνειας απέναντι στον κουρασμένο τηλεθεατή, που λίγο πριν κοιμηθεί ακούει τον κάδο να χτυπιέται στις 300 στροφές, βράζοντας στους 90 βαθμούς λεκιασμένα σεντόνια φαντασμάτων του παρελθόντος, ξερνώντας τα..
στα μανταλάκια.
Ο Αντώνης Κανάκης, που εδώ και χρόνια έχει συνταξιοδοτηθεί από το χιούμορ, επιμένει να μας επιβεβαιώνει πως η καρέκλα είναι γλυκιά για όλους. Από την καρέκλα αυτή λοιπόν, αποφάσισε να ανεβάσει μια μικρή performance, εντυπωσιάζοντας στο παιχνίδι του καλού και του κακού μπάτσου, έχοντας βέβαια δίπλα του τον καλύτερο του είδους, Νίκο Μαστοράκη.


- διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου που υπογράφει η Χρύσα Λύκου στο provocateur.gr (ΕΔΩ) 
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις