Ποιος απαξιώνει τα 300 ευρώ;

Είμαι 25 χρόνια ελεύθερος επαγγελματίας. Αυτό σημαίνει ότι για πολύ μεγάλα διαστήματα της ζωής μου στο σούπερ μάρκετ αθροίζω τις τιμές των προϊόντων στο μυαλό μου πριν πάω στο ταμείο, αφήνω απλήρωτο ΦΠΑ για να πληρώσω το ρεύμα, κάνω πως ξέχασα να αγοράσω κάτι που μου ζήτησε η Κατερίνα γιατί έχω μόνο κέρματα στο πορτοφόλι μου και μηδέν ευρώ..
στον λογαριασμό μου και δεν θέλω να καταλάβει τίποτα.
Θυμάμαι, όμως, και την απέραντη χαρά εκείνη τη στιγμή με τα κέρματα, όταν βλέπω στον λογαριασμό μου να μπαίνουν ξαφνικα 200-300 ευρώ από μια παλιά συναυλία. Σαν να παίρνεις ξαφνικά ανάσα.
Βλέπω διάφορα ποστ που απαξιώνουν τα πρόσθετα χρήματα στους συνταξιούχους, ότι είναι λίγα, σιγά, τι να τα κάνουν;
Δεν ενδιδω στον κοινωνικό αυτοματισμό. Χαίρομαι που υπάρχουν συμπολίτες μου που δεν έχουν νιώσει όπως εγώ. Κι ελπίζω κάποια στιγμή όλοι να έχουμε την πολυτέλεια να απαξιώνουμε 200-300 ευρώ.
- από το fb της Μαργαρίτας Συγγενιώτου (λυρική τραγουδίστρια, συνδικαλίστρια και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με την "Ανοιχτή Πόλη")
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις