Τα μηνύματα ΑΣ, ΚΑΕ και ΤΑΠ ΠΑΟΚ για τη γενοκτονία των Ποντίων

Τα μηνύματα ΑΣ, ΚΑΕ και ΤΑΠ ΠΑΟΚ για τη γενοκτονία των Ποντίων

Όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ έστειλε τα δικά της μηνύματα για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Δείτε όσα έγραψαν ο Ερσιτέχνης, η ΚΑΕ και το ΤΑΠ του Δικεφάλου, όπως και το μήνυμα της ΠΑΕ εδώ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ ευλαβικά τιμά την επέτειο για τη συμπλήρωση 100 χρόνων (1919-2019) από τη γενοκτονία εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων του Πόντου.

Χρέος όλων μας η διατήρηση της ιστορικής μνήμης απέναντι στις επόμενες γενιές, ελπίζοντας να λειτουργήσει αποτρεπτικά για ανάλογα εγκλήματα στο μέλλον.

ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΧΝΟΥΜΕ!!!

1919-2019

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει πως:

«Η 19η Μαΐου είναι μια ημέρα πένθους και εθνικής μνήμης για εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες του Πόντου, που έχασαν τη ζωή τους (και υπολογίζονται σε 353.000 ψυχές), αλλά και για όλους εκείνους που έχασαν τις οικογένειες τους, τα σπίτια τους, τη γη και την πατρίδα τους.

Και σήμερα, 100 ακριβώς χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων έχουμε μεγαλύτερη υποχρέωση από ποτέ, να μην ξεχνάμε τη μνήμη τους, να την τιμούμε με κάθε τρόπο επιζητώντας να αναγνωριστεί παγκοσμίως η Γενοκτονία των Ποντίων, αλλά και για να μην επιτρέψουμε να συμβούν ξανά παρόμοια εγκλήματα στο μέλλον».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του «ασπρόμαυρου» ΤΑΠ:

«Πέρασαν 100 χρόνια από την έναρξη της δεύτερης και σκληρότερης φάσης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Εκατό χρόνια πέρασαν... που ο μαύρος ουρανός σκέπασε την Πατρίδα! Εκατό χρόνια πέρασαν από την αποβίβαση του γενοκτόνου Μουσταφά Κεμάλ στην Αμισό του Πόντου, τη 19η Μαίου του 1919. Εκατό χρόνια πέρασαν από τη μέρα που οι καμπάνες σίγησαν!

Εκατό χρόνια πέρασαν και είμαστε Εδώ!

Χίλια χρόνια να περάσουν.... Δε θα καταφέρουν να ξεριζώσουν τον Πόντο από την καρδιά μας.

Εμείς οι απόγονοι των Ελλήνων του Πόντου, είμαστε αυτοί που δε λησμονούν.... και δε θα σταματήσουν να διεκδικούν την αναγνώριση της Γενοκτονίας! Το οφείλουμε στις 353.000 ψυχές που ζητούν Δικαίωση!».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις