Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στην Π.Α.Θ.Ε.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στην Π.Α.Θ.Ε.Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (σ.σ. αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, θα εφαρμόσει από τη Δευτέρα, 20/5,

μέχρι και το πρωί της Τρίτης, 21/5, η αστυνομία, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα (400ο χιλιόμετρο), έως τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς (410ο χιλιόμετρο) του αυτοκινητοδρόμου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη).

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από ώρα 22:00 της Δευτέρας 20 Μαΐου 2019 μέχρι ώρα 06:00 της Τρίτης 21 Μαΐου 2019.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού από τον Ανισόπεδο Κόμβο Ευαγγελισμού (377ο χιλιόμετρο) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Λεπτοκαρυάς (410ο χιλιόμετρο).

Η αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να οδηγούν σωστά, τηρώντας τον ΚΟΚ, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις