Επικίνδυνοι ελιγμοί στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης - Οδηγοί κάνουν την έξοδο, είσοδο και μπαίνουν κόντρα στο μονόδρομο (βίντεο)

Επικίνδυνοι ελιγμοί στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης - Οδηγοί κάνουν την έξοδο, είσοδο και μπαίνουν κόντρα στο μονόδρομο (βίντεο)Σε άκρως επικίνδυνους ελιγμούς όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για άλλους διερχόμενους προχωρούν οι οδηγοί στον περιφερειακό δρόμο της Θεσσαλονίκης στο ύψος της εξόδου από την οδό

Αντώνη Τρίτση στο Εύοσμο. Όπως βλέπετε στο βίντεο που δημοσιεύεται στην ομάδα Active Thessaloniki οδηγοί μετατρέπουν την έξοδο σε είσοδο μπαίνοντας κόντρα στο μονόδρομο με αποτέλεσμα όποιος οδηγός προσπαθεί να βγεί νόμιμα από το συγκεκριμένο δρόμο να τους βλέπει να έρχονται από το αντίθετο ρεύμα. 

 

{youtube}tMie-LHP1dM{/youtube}

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις