Σήμερα η απόφαση του Αρείου Πάγου για την άδεια Κουφοντίνα - Μπαράζ επιθέσεων υπέρ του πολυισοβίτη

Σήμερα η απόφαση του Αρείου Πάγου για την άδεια Κουφοντίνα - Μπαράζ επιθέσεων υπέρ του πολυισοβίτη

Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις αντιεξουσιαστών για την υπόθεση της άδειας του καταδικασμένου τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα, σχετικά με την αναίρεση που άσκησε η εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου Ξένη Δημητρίου στο απορριπτικό για την άδεια βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου.

Υπενθυμίζεται, ότι η αναίρεση δημοσιεύθηκε αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Σε περίπτωση που γίνει δεκτή η αναίρεση από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, θα συζητηθεί εκ νέου η υπόθεση στο δικαστήριο του Βόλου, με άλλη σύνθεση.

Για μία ακόμη ημέρα χθες, υπήρξαν επεισόδια, «παρεμβάσεις» ακόμη και καταλήψεις σε γραφεία από ομάδες αντιεξουσιαστών υπέρ του Κουφοντίνα.

Επεισόδια σε Πανπιστημιακά ιδρύματα

Μπαράζ επιθέσεων με φωτιές σε κάδους έξω από τέσσερα Πανεπιστήμια που εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα το μεσημέρι της Δευτέρας,από αντιεξουσιαστές για την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι επιθέσεις έλαβαν χώρα στις 14:30 έξω από την ΑΣΟΕΕ, την Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου, το Πάντειο Πανεπιστήμιο στην Συγγρού και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στην Ιερά Οδό.

Αναρχικοί βγήκαν από τις εγκαταστάσεις Πανεπιστημίων και πυρπόλησαν κάδους απορριμάτων ενώ πέταξαν τρικάκια υπέρ της άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Νωρίτερα, αναρχικοί έκαναν κατάληψη στα γραφεία της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας thebest.gr στην Πάτρα, ενώ στον Βόλο πραγματοποιήθηκε σήμερα νέα πορεία αλληλεγγύης προς το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται λόγω της απεργίας πείνας που συνεχίζει ο καταδικασμένος δολοφόνος της «17 Νοέμβρη».

Για τον Κουφοντίνα έγινε η επίθεση στο ΑΤ - Ποια ομάδα βρίσκεται από πίσω

Κατηγορία: 

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις