Τo νέο ηλεκτρικό της BMW μπαίνει στην παραγωγή

Τo νέο ηλεκτρικό της BMW μπαίνει στην παραγωγή

Πριν λίγο καιρό η BMW είχε κυκλοφορήσει μια σειρά από επίσημες φωτογραφίες της καμουφλαρισμένης i4 κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης. Το πολυαναμενόμενο νέο ηλεκτρικό μοντέλο της BMW κάνει όμως όλο και πιο συχνές εμφανίσεις σε δημόσιους δρόμους κάτι που υποδηλώνει την εντατικοποίηση του προγράμματος εξέλιξης καθώς πλησιάζει η ώρα της επίσημης παρουσίασης του μοντέλου.

Έτσι αν και είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τις πρωτότυπες i4 σε χιονισμένα τοπία και αρκτικές συνθήκες οι πιο πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες την δείχνουν σε αστικό περιβάλλον ενώ αυτή τη φορά έχουμε και εικόνα από το εσωτερικό της που παρά το έντονο καμουφλάζ μας δίνει μια πρώτη ιδέα της αισθητικής διαμόρφωσης.

Πάντως από τα όσα έχουμε δει και έχουν γίνει γνωστά έως τώρα φαίνεται πως η i4 θα ακολουθεί σε γενικό πλαίσιο τα σχεδιαστικά πρότυπα που η BMW έχει και στα συμβατικά της μοντέλα αφήνοντας μάλλον την αρκετά διαφορετική προσέγγιση που είχε με την i3. Όπως δείχνει και η ονομασία η i4 δεν θα κρύβει τον συσχετισμό της με την Σειρά 4 και οι μέχρι στιγμής φωτογραφίες δείχνουν πως οι αναλογίες της πλησιάζουν αρκετά αυτές της Σειράς 4 Gran Coupe. Ωστόσο η i4 θα έχει ένα εντελώς διαφορετικό μηχανολογικό υπόβαθρο από τα συμβατικά μοντέλα καθώς έχει εξελιχθεί και θα υιοθετεί την αμιγώς ηλεκτρική τεχνολογία πέμπτης γενιάς της BMW. Μεταξύ άλλων λοιπόν η αυτονομία αναμένεται να ξεπερνά τα 600 χιλιόμετρα ενώ άκρως ενδιαφέρουσα αναμένεται η εικόνα σε επίπεδο δυναμικών χαρακτηριστικών αλλά και επιδόσεων με το 0-100 km/h να κυμαίνεται στο επίπεδο των 4,0’’ και την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 200 km/h.

Πηγή: newsauto.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις