Προμήθεια Οικιακών Κάδων Ανακυκλώσιμων Υλικών στον Δήμο Κισσάμου

Προμήθεια Οικιακών Κάδων Ανακυκλώσιμων Υλικών στον Δήμο Κισσάμου

Στην προμήθεια ειδικών Συλλεκτήρων Ανακυκλώσιμων Υλικών κατάλληλων για χρήση τόσο σε  εσωτερικούς χώρους (σπίτια, αίθουσες σχολείων, δημόσια κτίρια, γραφεία, ξενοδοχεία) όσο και σε εξωτερικούς (μπαλκόνια, βεράντες, κήπους), προχώρησε ο Δήμος Κισσάμου.

Σκοπός της Δημοτικής αρχής είναι η ενίσχυση της  προσπάθειας για την καλλιέργεια συνείδησης ανακύκλωσης στους πολίτες και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ανακύκλωση των διαφόρων υλικών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2822340200 (Γραμματεία Δημάρχου) και να παραλαμβάνουν τον Οικιακό Κάδο Ανακύκλωσης από το χώρο του Δημαρχείου ενυπόγραφα.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις