ΕΡΤ3 – Ο τόπος της καρδιάς μας – Δραματική οικογενειακή σειρά (trailer)

ΕΡΤ3 – Ο τόπος της καρδιάς μας – Δραματική οικογενειακή σειρά (trailer)  Καθημερινά στις 15:00 
«HEARTLAND»

Έτος παραγωγής: (2009)

Δραματική οικογενειακή σειρά, Καναδικής παραγωγής που θα ολοκληρωθεί σε 18 ωριαία επεισόδια (ΣΤ’ ΚΥΚΛΟΣ-2009). Η σειρά HEARTLAND βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα του Lauren Brooke και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Amy Fleming, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας μετά από ένα τραγικό ατύχημα της μητέρας της, Marion. Η Heartland είναι ένα αγρόκτημα αλόγων που βρίσκεται στην ύπαιθρο της Alberta, που η Amy αποκαλεί σπίτι της. Η Amy έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, η Amy προσπάθησε να φτιάξει την σχέση της με την αδελφή της Lou, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Heartland. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους, Tim που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για θάνατο της Marion θα προκαλέσει μπερδέματα.

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση class="m_-4030164368958861980gmail-sctemp">, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

Eπεισόδιο 6: ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ [HELPING HANDS]

Η Έιμι πάει να βρει έναν ανερχόμενο τζόκεϊ αγώνων υπερπήδησης εμποδίων (Τζέρεμι) για να μάθει γιατί αρνείται τη θεραπεία που του πρότειναν ο Σκοτ και ο Τάι για το άλογό του. Εντωμεταξύ, η Λίσα θέλει να αγοράσει ένα σπίτι στη Γαλλία μαζί με τον Τζακ και εκείνος αναγκάζεται να παραδεχτεί πώς πραγματικά πέρασε όταν πήγαν μαζί εκεί. Και όταν η Τζόρτζι κάνει ένα μεγάλο λάθος που θα μπορούσε να της δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα με τον Τζακ, η Μάλορι αποφασίζει να πάρει το φταίξιμο.

 

Παραγωγή: Καναδά
Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

 Δείτε το trailer 
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις