Βασίλης Κυριαζής: Νιώθω έτοιμος να προσφέρω στον τόπο μου με όλες μου τις δυνάμεις

Βασίλης Κυριαζής: Νιώθω έτοιμος να προσφέρω στον τόπο μου με όλες μου τις δυνάμεις

Ο Βασίλης Κυριαζής είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Παύλου Μελά, στη δημοτική ενότητα Πολίχνης, με τον συνδυασμό του Γιώργου Λίλτση. Λόγω της κοινωνικότητάς του και του χαρακτήρα του ο Βασίλης είναι ένα από τα πιο γνωστά και συμπαθητικά πρόσωπα σε ολόκληρο το Δήμο.

Ο Βασίλης εργάζεται ως αστυνομικός. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τον εθελοντισμό και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Ο Βασίλης Κυριαζής μιλά στο thestival.gr για την απόφασή του να είναι υποψήφιος και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει το ψηφοδέλτιο της «Ανατροπής».

Πως πήρατε την απόφαση να ασχοληθείτε με τα κοινά και να είστε υποψήφιος;

Ομολογώ ότι οι παροτρύνσεις των φίλων μου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου. Ωστόσο, πρόκειται για μία καθαρά προσωπική απόφαση την οποία έλαβα έπειτα από αρκετή σκέψη. Θέλησα πρώτα να σιγουρευτώ απόλυτα ότι θα μπορώ να ανταπεξέλθω στο 100% των υποχρεώσεών μου εάν οι συμπολίτες μου με εκλέξουν. Νιώθω έτοιμος να προσφέρω στον τόπο που ζω με όλες μου τις δυνάμεις.

Για ποιο λόγο συμμετέχετε στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Λίλτση;

Η ακεραιότητα και η μαχητικότητα του κ. Λίλτση έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να απαντήσω θετικά στην πρόταση που μου έκανε. Πιστεύω ότι κάθε ομάδα για να πετύχει τον στόχο της πρέπει να έχει καλό αρχηγό. Και ο Γιώργος Λίλτσης δεν είναι απλά ένας καλό αρχηγός αλλά είναι ο άνθρωπος που έχει την ικανότητα να ηγηθεί της επόμενης δημοτικής αρχής και να φέρει την ανάπτυξη και την ευημερία στο Δήμο Παύλου Μελά.

Αν εκλεγείτε, ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο τομέας από τον οποίο θα προσφέρετε περισσότερα;

Λόγω της επαγγέλματός μου θεωρώ ότι μπορώ να συνεισφέρω στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής για την τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα είναι προβλήματα που απασχολούν του συμπολίτες μας και η αντιμετώπισή τους θα τους ανακουφίσει. Η πάταξή τους είναι δουλειά της Αστυνομίας. Ο Δήμος, ωστόσο, μπορεί να κάνει τις γειτονιές της Πολίχνης, της Σταυρούπολης και της Ευκαρπίας πιο ασφαλείς. Οι επικίνδυνοι δρόμοι πρέπει να φωταγωγηθούν. Οι κακόφημες περιοχές πρέπει να αποκτήσουν ζωή. Τα παραβατικά στοιχεία θα πρέπει να νιώθουν ότι δεν έχουν πλέον θέση στο δήμο μας. Εάν εργαστούμε με μεθοδικότητα μπορούμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα κάνουν τον Δήμο Παύλου Μελά μία ασφαλή περιοχή του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις