Τρεις μεγάλοι συνθέτες της καρδιάς μας στον Πολυχώρο Διέλευσις

Τρεις μεγάλοι συνθέτες της καρδιάς μας στον Πολυχώρο Διέλευσις

Το Σάββατο 25 Μαΐου, στις 21:30, τραγούδια από τους Μάνο Λοΐζο, Σταύρο Κουγιουμτζή, Δήμο Μούτση, με καλεσμένο τον Θανάση Γκέκα, πλημμυρίζουν τον Πολυχώρο Διέλευσις.

Για τρεις ώρες ο Γιώργος Μάκαρης στο τραγούδι και στην κιθάρα, η Δήμητρα Μπουλούζου στο τραγούδι και στο βιολί, μαζί με τους Ναπολέοντα Σαριπανίδη στο μπουζούκι και Πασχάλη Τσέρνα στα κρουστά, παρουσιάζουν τραγούδια από τους Μάνο Λοΐζο, Σταύρο Κουγιουμτζή, Δήμο Μούτση, με συνοδοιπόρο και καλεσμένο τον Θανάση Γκέκα.

Είσοδος: 12 ευρώ

Μειωμένο – ανέργων / φοιτητών / 65+: 10 ευρώ

Έναρξη: 21:30

 

Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις

Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη

τηλ: 210-8613739

www.dieleusis.gr

 

Κρατήσεις θέσεων:

Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο dieleusis@gmail.com, δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή στο τηλέφωνο 210 8613739.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις