Π. Λεκάκης: Στην κάλπη των δημοτικών εκλογών επιλέγουμε για τη Θεσσαλονίκη

Π. Λεκάκης: Στην κάλπη των δημοτικών εκλογών επιλέγουμε για τη Θεσσαλονίκη

Το δικό του μήνυμα ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής στέλνει με δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού "Θεσσαλονίκη Πρώτη", Πέτρος Λεκάκης.

Στο μήνυμά του αναφέρει τα εξής:

"Η προεκλογική περίοδος σήμερα ολοκληρώνεται. Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια όλων των υποψηφίων και των συνεργατών μου στη «Θεσσαλονίκη Πρώτη» και τους ευχαριστώ για τον αγώνα τους. Όλο αυτό το διάστημα βρεθήκαμε μέσα στην κοινωνία γιατί από αυτήν προερχόμαστε. Με προτάσεις, θέσεις αλλά κυρίως ανοικτά αυτιά στις επισημάνσεις και τα αιτήματα των πολιτών.

Αύριο είναι ημέρα σκέψης και η Κυριακή είναι μέρα επιλογής. Το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών για το δήμο Θεσσαλονίκης είναι σημαντικό. Από το αποτέλεσμα της κάλπης θα εξαρτηθεί ποια πορεία θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη τα επόμενα χρόνια: θα συνεχίσει την αυτοδιοικητική και ανεξάρτητη πορεία της ή θα γίνει λάφυρο στα χέρια των κομμάτων; Θα πορευτεί ανοικτά, με εξωστρέφεια, κοινωνική μέριμνα και δίπλα στον πολίτη ή θα μετατραπεί σε ένα διοικητικό γρανάζι κάποιου κόμματος; Θα δώσει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να δημιουργήσουν το αύριο ή θα εγκλωβιστεί σε παλιές, δοκιμασμένες και εν πολλοίς ξεπερασμένες λύσεις;

Απευθύνομαι στον κάθε ένας σας προσωπικά. Όποιος θέλει να επιλέξει το κόμμα που θεωρεί καλύτερο, όποιος θέλει να στείλει πολιτικό μήνυμα το κάνει στην κάλπη των ευρωεκλογών. Στην κάλπη των δημοτικών εκλογών επιλέγουμε για τη Θεσσαλονίκη.

Την ώρα της ψήφου, πίσω από το παραβάν είστε μόνοι σας.

Εκεί δεν φτάνουν κομματικές γραμμές ή όποιες άλλες πιέσεις. Επιλέξτε με το βλέμμα στο μέλλον, επιλέξτε με την καρδιά και το νου. Για τη Θεσσαλονίκη και μόνο. Για εσάς και τα παιδιά σας. Ψηφίστε για μια «Θεσσαλονίκη Πρώτη» που αποτελεί την εγγύηση διοίκησης και ενότητας της πόλης".

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις