Αισιοδοξία στο επιτελείο Ζέρβα- Παγιώνεται η διαφορά από τον Γιώργο Ορφανό

Αισιοδοξία στο επιτελείο Ζέρβα- Παγιώνεται η διαφορά από τον Γιώργο Ορφανό

Αισιοδοξία επικρατεί στο επιτελείο του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, καθώς όσο περνά η ώρα συνεργάτες του λαμβάνουν μηνύματα ότι η διαφορά του από τον Γιώργο Ορφανό παγιώνεται.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχει συγκεντρωθεί από εκλογικούς αντιπροσώπους της παράταξης ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη, σε συνδυασμό με τη ροή αποτελεσμάτων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας διατηρεί προβάδισμα περίπου 385 ψήφων, με βάση τα αποτελέσματα σε 420 από τα 475 εκλογικά τμήματα.

Το επιτελείο του υποψηφίου δημάρχου εκφράζει την αισιοδοξία του ότι τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και μόνο τότε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας θα κάνει την επίσημη δήλωσή του για το αποτέλεσμα.

Από την πλευρά του Γιώργου Ορφανού, τηρείται στάση αναμονής έως ότι μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για την έκβαση της μάχης για τη δεύτερη θέση.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις