Τελευταία μέρα σήμερα για τη μεγάλη γιορτή του burger στη Θεσσαλονίκη

Τελευταία μέρα σήμερα για τη μεγάλη γιορτή του burger στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζεται και σήμερα τελευταία μέρα το Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2019, η μεγάλη γιορτή με λαχταριστά burgers και παγωμένες μπύρες στο κέντρο της πόλης.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε την Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι σήμερα Κυριακή. Όσοι επισκεφθούν τον χώρο της ΔΕΘ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μερικά από τα καλύτερα burger houses της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Αθήνας, να δοκιμάσουν λαχταριστές γεύσεις να πιούν άφθονη μπύρα υπό τους ρυθμούς ξεσηκωτικής μουσικής.

Το Burger Fest αποτελεί το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό food festival αφιερωμένο στο burger και διοργανώνεται για δεύτερη χρόνια και πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Ώρες λειτουργίας

Κυριακή 13:00 - 00:00

Γενική Είσοδος: 5€ (Με Μπύρα)

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις