Πώς το πρόσωπο της Μέγκαν Μαρκλ άλλαξε εντελώς μετά την εγκυμοσύνη - Είναι μια άλλη, ίδια η μητέρα της (φωτό)

Πώς το πρόσωπο της Μέγκαν Μαρκλ άλλαξε εντελώς μετά την εγκυμοσύνη - Είναι μια άλλη, ίδια η μητέρα της (φωτό)Την γνωρίσαμε ως μία φιλόδοξη ηθοποιό με ένα υπέροχο κορμί και ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο πριν από 2,5 περίπου χρόνια, όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι. Πλέον,…

 

Η δούκισσα του Σάσεξ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, παρόλο που βρίσκεται σε άδεια μητρότητας, για τον εορτασμό των 93ων γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ στην εκδήλωση «Trooping The Colour» το περασμένο Σάββατο. Και μπορεί, οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας να ξετρελάθηκαν που την είδαν, ωστόσο κάποιοι πιο παρατηρητικοί πρόσεξαν πως πλέον μοιάζει όλο και περισσότερο με την μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ.

 Î›Î±Î¼Ï€ÎµÏÎ® και απαστράπτουσα με Givenchy φόρεμα η Μέγκαν Μαρκλ στο «Trooping The Colour»

Η Μέγκαν Μαρκλ στην τελευτάια της εμφάνιση και η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ στον βασιλικό γάμο πέρυσι τον Μάιο

 ÎœÎµ τα λίγα παραπάνω κιλά της εγκυμοσύνης, η Μέγκαν Μαρκλ μοιάζει πάρα πολύ με την μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ

Με τα λίγα παραπάνω κιλά της εγκυμοσύνης, η Μέγκαν Μαρκλ μοιάζει πάρα πολύ με την μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ
Ένα μήνα μετά την γέννα, δεν έχει ακόμη ξεπρηστεί
Η Μέγκαν Μαρκλ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Γουίνδσορ στις 6 Μαΐου. Και δύο ημέρες αργότερα, τον παρουσίασε στον κόσμο μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι, με τα βρετανικά αλλά και διεθνή μέσα να σχολιάζουν την τεράστια κοιλιά της. Πολλοί ήταν τότε αυτοί που την εκθείασαν που δεν προσπάθησε να κρύψει την κοιλιά της, αλλά αντιθέτως να την επιδείξει με μεγάλη περηφάνια

 Î Î¿Î»Î»Î¿Î¯ ήταν αυτοί που εκθείασαν την Μέγκαν Μαρκλ γιατί δεν προσπάθησε να κρύψει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Πολλοί ήταν αυτοί που εκθείασαν την Μέγκαν Μαρκλ γιατί δεν προσπάθησε να κρύψει τα κιλά της εγκυμοσύνης
Και για μια γυναίκα που έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί πριν από ένα μήνα, και μάλιστα έχοντας ξεπεράσει την πιθανή ημερομηνία τοκετού, η Μέγκαν Μαρκλ ήταν απαστράπτουσα. Όπως και το Σάββατο, παρόλο που κάποιοι επικριτές έσπευσαν να σχολιάσουν πως το πρόσωπό της είναι ακόμη πρησμένο.

 

Η Μέγκαν Μαρκλ μόλις ένα μήνα μετά την γέννηση του γιου της, δεν έχει ξεπρηστεί ακόμη
Ακόμη και το συγκρατημένο χαμόγελο των δύο γυναικών είναι ίδιο

 

Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως μοιάζει πλέον πολύ με την μητέρα της
«Ω Θεέ μου, η Μέγκαν Μαρκλ είναι ίδια η μητέρα της»
Εξαιτίας λοιπόν του γεγονότος πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει ακόμη χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και το πρήξιμο – είναι απόλυτα λογικό – το πρόσωπό της έχει αλλάξει τελείως από αυτό που την έχουμε συνηθίσει όσο καιρό βρίσκεται δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι. Έτσι, κάποιοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έβαλαν δίπλα - δίπλα φωτογραφίες της δούκισσας του Σάσεξ και της μητέρας της, σχολιάζοντας την ομοιότητά τους.

 Î— Μέγκαν Μαρκλ τον Απρίλιο του 2018 λίγο πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ τον Απρίλιο του 2018 λίγο πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι
Συγκεκριμένα, κάποιος έγραψε: «Μοιάζει τόσο πολύ με την όμορφη μητέρα της» κι ένας άλλος πρόσθεσε: «Ω Θεέ μου, η Μέγκαν είναι ίδια η μητέρα της σε αυτή την φωτογραφία. Πολύ όμορφη».

 

Πάντως, παρά την θριαμβευτική επιστροφή της στα κοινά, μια βασιλική πηγή αποκάλυψε στο Vanity Fair πως η Μέγκαν Μαρκλ είναι απίθανο να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα πριν από το φθινόπωρο, οπότε πιθανότατα το πρόσωπό της θα έχει λογικά ξεπρηστεί και θα είναι η ίδια Μέγκαν που γνωρίσαμε πριν από 2,5 χρόνια. Αν και μια ματιά της, μπορεί να πάρουμε στην βάφτιση του μικρού Άρτσι που αναμένεται να γίνει μέσα στους επόμενους μήνες και μάλλον πριν τον Σεπτέμβριο.
Πηγή: iefimerida.gr 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις