Κατασχέθηκαν φασιστικά πανό στο παιχνίδι της Εθνικής

Κατασχέθηκαν φασιστικά πανό στο παιχνίδι της Εθνικής

Το πάθημα έγινε... μάθημα και αυτή τη φορά απετράπη η προσπάθεια ορισμένων να αναρτήσουν φασιστικά πανό στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Ιταλία.

Στο παιχνίδι του περασμένου Νοεμβρίου ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Φινλανδία, κουκουλοφόροι σήκωσαν φασιστικά σύμβολα στο ΟΑΚΑ και η UEFA επέβαλε ποινές στην ΕΠΟ.

Το πάθημα ωστόσο έγινε μάθημα και στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ιταλία είχε οργανωθεί μία ομάδα άμεσης επέμβασης από 25-30 σεκιούριτι η οποία δεν επέτρεψε σε νεοναζί να σηκώσουν πανό που είχαν μαζί τους, σύμφωνα με τη "Live Sport".

Οι σεκιούριτι έκαναν διαδοχικούς ελέγχους στη διάρκεια του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τη συνδρομή της Αστυνομίας, κατασχέθηκαν τέσσερα πανό που πήγαν να αναρτήσουν νεαροί φασίστες.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις