Ξεκινά η δίκη για την υπόθεση θανάτου της Λίνας Κοεμτζή

Ξεκινά η δίκη για την υπόθεση θανάτου της Λίνας ΚοεμτζήΣήμερα φτάνει στις διακαστικές  αίθουσες η υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή, 2,5 χρόνια μετά το θάνατό της.

Στο τριμελές πλημμελειοδικείο Γιαννιτσών, θα καθίσουν στο εδώλιο τρεις νεαροί οι οποίοι φαίνεται πως έγιναν η αρχή του τέλους για την άτυχη φοιτήτρια. Είναι αυτοί που κατηγορούνται ότι διακίνησαν μέσω διαδικτύου τις άσεμνες φωτογραφίες της 22χρονης. «Ο ερασιτέχνης φωτογράφος έτσι πως τον αποκαλούν και θα τον αποκαλώ κι εγώ πάντα μια ζωή, είναι η αρχή και το τέλος της Γαλήνης μου. Έτσι ξεκίνησε όλη η ιστορία, από εκεί ξεκίνησε και κατέληξε εκεί που ήταν να καταλήξει. Είναι η αρχή και το τέλος αυτό θα το φωνάζω μια ζωή. Δεν σεβάστηκαν τίποτα πραγματικά. Δεν σεβάστηκαν ένα κορίτσι, μια ψυχή, πάνω από όλα έναν άνθρωπο», ξεσπά η μητέρα της Λίνας, Σταυρούλα Τομπάζη.

Διαβάστε κι εδώ σχετικά θέματα του Seleo.gr για την υπόθεση.

Τρεις νεαροί στο εδώλιο για την υπόθεση θανάτου της Λίνας Κοεμτζή

Ξεσπά η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή: ''Πρώτα τη σκότωσαν και τώρα αμαυρώνουν τη μνήμη της''

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Λίνας Κοεμτζή μετάτην έφοδο των αστυνομικών σε σπίτια στη Θεσσαλονίκη

Υπόθεση Λ.Κοεμτζή: Τι λέει ο νεαρός για το υβριστικό μήνυμα στην 22χρονη φοιτήτρια από τα Γιαννιτσά

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις