Παρατείνεται ξανά η έκθεση φωτογραφίας "Φάκελος Λαμπράκη" στον σταθμό "Ευκλείδης" του Μετρό Θεσσαλονίκης

Παρατείνεται ξανά η έκθεση φωτογραφίας

Παρατείνεται για δύο ακόμα μέρες η έκθεση φωτογραφίας «Φάκελος Λαμπράκη», στον σταθμό «Ευκλείδης» του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, ο σταθμός θα παραμείνει ανοιχτός και επισκέψιμος μέχρι την Παρασκευή και ώρες: 18.00’-20.00’, προκειμένου να τον επισκεφτούν όσοι δεν πρόλαβαν μέχρι και σήμερα.

Ο σταθμός φιλοξενεί έκθεση φωτογραφίας από τη ζωή και το έργο του Γρηγόρη Λαμπράκη με τίτλο: «Φάκελος Λαμπράκη».

Η έκθεση, που συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και από την Αττικό Μετρό ΑΕ, φέρνει στο φως τα απόρρητα αρχεία της Αστυνομίας και της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας και διατρέχει την εποχή που υπήρξε μέλος του ΕΑΜ, τη συμμετοχή του στην Παγκόσμια Κίνηση Ειρήνης, την καριέρα του ως πολιτικός, αθλητής και γιατρός, αναδεικνύοντας τη λυσσαλέα δίωξη που υπέστη καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής του, ακόμη και μετά το θάνατό του, που επήλθε από τα δολοφονικά χτυπήματα παρακρατικών.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις