Σχεδόν ανήλικος διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη

Σχεδόν ανήλικος διαρρήκτης στη ΘεσσαλονίκηΤρεις νεαροί συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη.


Ειδικότερα, συνελήφθη έπειτα από αναζητήσεις δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας «Ζ» χθες στο κέντρο της πόλης, 18χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αφού διέρρηξε ΙΧΕ. αυτοκίνητο, αφαίρεσε από το εσωτερικό του μία τσάντα.

 

Επίσης, δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν έπειτα από αναζητήσεις στο κέντρο της πόλης, δύο αλλοδαπούς ηλικίας 27 και 26 ετών, οι οποίοι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν την τσάντα 43χρονης.Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσαν την τσάντα 19χρονου. Επιπλέον, ο 26χρονος κατείχε το χρηματικό ποσό των 485 ευρώ, την νόμιμη κατοχή του οποίου δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις