Διακοπή νερού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Πότε θα αποκατασταθεί η υδροδότηση

Διακοπή νερού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Πότε θα αποκατασταθεί η υδροδότησηΕδώ και λίγη ώρα περιοχές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζουν προβλήματα στην υδροδότηση.

Συγκεκριμένα,σπίτια και καταστήματα στις οδούς, Πτολεμαίων, Εγνατία, Συγγρού, Κρυστάλλη Κώστα , Αντιγονιδων και σε όλες τις παρακείμενες οδούς δεν έχουν νερό. Σύμφωνα με τους τεχνικούς της ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί στις 15.00 το μεσημέρι.  Την ίδια ώρα, χωρίς νερό βρίσκονται καταναλωτές στις οδούς Ειρήνης 28 και όλες οι παρακείμενες οδούς στα Πέυκα, έχουν προβλήματα στην υδροδότηση. Η υδροδότηση αναμένεται να επανέλθει στις 15.00 το μεσημέρι. 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις