Ζάκυνθος: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ

Ζάκυνθος: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ

«Στις εκλογές της 7ης Ιούλη το ΚΚΕ καλεί τον εργαζόμενο λαό, τους νέους και τις νέες να αποφασίσουν με βάση το τι πραγματικά έχει ανάγκη ο λαός την επόμενη μέρα. Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται πόσο ισχυρή θα είναι εκείνη η δύναμη που είναι σταθερά και μόνιμα δίπλα σας, μπροστά στα δύσκολα, που δεν εγκαταλείπει ποτέ τον αγώνα. Κρίνεται πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ, για να δυναμώσουν η λαϊκή αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας», επισημαίνει η Τομεακή Επιτροπή Ζακύνθου του κόμματος.

Στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Ζάκυνθο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συμμετέχουν τρία γνωστά στελέχη του κόμματος και μπροστάρηδες σε όλες τις μάχες και τις διεκδικήσεις στο νησί μας.

Οι υποψήφιοι είναι:
1. Βρυώνης Αντώνης, ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε., Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Πτυχιούχων μηχανικών Τ.Ε.Ι.
2. Καλογερία Μαίρη, Δικηγόρος
3. Κωνσταντίνου Γιώργος, τραπεζοϋπάλληλος, πρόεδρος Ε.Κ.Ζ.

«Τώρα, όλες και όλοι στη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ. Με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ να κάνουμε τη διαφορά. Αυτή είναι και η μόνη κερδισμένη ψήφος!», καταλήγει η Τομεακή Επιτροπή Ζακύνθου του ΚΚΕ.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις