Αποκαθίσταται το διατηρητέο κτίριο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών

Αποκαθίσταται το διατηρητέο κτίριο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών

Την αποκατάσταση του διατηρητέου κτιρίου της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών χρηματοδοτεί με 1,6 εκατ. ευρώ, η περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο της ενίσχυσης του πολιτιστικού χάρτη της Αττικής.

Η υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης από την περιφέρεια, το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, άνοιξε το δρόμο για την αποκατάσταση του παλαιού διατηρητέου διώροφου κτιρίου της ΑΣΚΤ επί της οδού Πειραιώς στον δήμο Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Με τις ηλεκτρομηχανολογικές και τις αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις διαρρύθμισης εσωτερικών χώρων και αποκατάστασης των διατηρητέων προσόψεων καθώς και τις εργασίες στατικής ενίσχυσης θα καλυφθούν οι διδακτικές και διοικητικές ανάγκες της Σχολής, καθιστώντας την ένα τοπόσημο πολιτισμού και εκπαίδευσης της ευρύτερης περιοχής.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις