Επισκέψεις σε Δημόσιες Υπηρεσίες από τον Στράτο Σιμόπουλο

Επισκέψεις σε Δημόσιες Υπηρεσίες από τον Στράτο Σιμόπουλο

Δημόσιες υπηρεσίες επισκέφτηκε χθες ο πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος και συνομίλησε με εργαζόμενους και στελεχιακό δυναμικό.

Αρχικά ο κ. Σιμόπουλος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της ΔΕΔΔΗΕ, όπου συνομίλησε κυρίως με τεχνικούς για τα θέματα της υποστελέχωσης της υπηρεσίας, αλλά και για τις επιθέσεις που δέχονται από ορισμένους που διαπράττουν ρευματοκλοπή.

Στη συνέχεια βρέθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος, όπου εξήγησε στα στελέχη της ΔΑΚΕ ότι όχι μόνο δεν θα γίνουν απολύσεις στο δημόσιο, αλλά ειδικά στον τομέα της υγείας θα γίνουν και νέες προσλήψεις.

Σήμερα το πρωί, ο κ. Σιμόπουλος  θα κάνει βόλτα στην αγορά Μοδιάνο.

Στις 17:30 θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση πολιτικών φίλων του στην Πολίχνη στο δημοτικό αναψυκτήριο  «Κρύα Βρύση» (εντός του πάρκου).

Τέλος, σήμερα το απόγευμα ο κ. Σιμόπουλος θα παρευρεθεί στο «Export Summit VII» του ΣΕΒΕ, στο οποίο θα μιλήσει ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις