Ώρα Ελλάδος: Νέα Δημοκρατία

Ώρα Ελλάδος: Νέα Δημοκρατία

*Του Σάββα Αναστασιάδη, βουλευτή ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης

Αν δεν ήταν δράμα θα ήταν κωμωδία αυτό που ζούμε με την κυβέρνηση Τσίπρα.

Οι υπερασπιστές των τρομοκρατών και οι «πολιτικοί εραστές» των μπαχαλάκηδων, επιχειρούν να κάνουν μπάχαλο την Ελλάδα. Με τις πρωτοφανείς και με κάθε τρόπο περικοπές στα εισοδήματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων (βλέπε κατάργηση κοινωνικών επιδομάτων, υπερφορολόγηση με αύξηση φορολογικού συντελεστή και προκαταβολής φόρου στο 100%, με την μη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, με το τσάκισμα της νέας γενιάς των 360 ευρώ κ.ά.), με τα ρουσφέτια στη Βουλή και με τις αλλεπάλληλες θεσμικές εκτροπές τα τελευταία χρόνια, με την άθλια διαχείριση του προσφυγικού και της λαθρομετανάστευσης, με την κατάργηση επί της ουσίας κάθε δυνατότητας αστυνόμευσης σε όλους τους δήμους της χώρας, με το νόμο του Κλεισθένη και της απλής αναλογικής που αφήνει ακυβέρνητη την πλειοψηφία των Δήμων κ.ά.

Αντί για αυτοκριτική μετά τη συντριπτική ήττα των ευρωεκλογών και των περιφερειακών εκλογών, ο κ. Τσίπρας επιχειρεί για ύστατη φορά να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό. Με ασύστολη διακίνηση fake news ακόμη και διά στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, με την σκευωρία της Novartis που αποκαλύπτεται από τους ίδιους τους εισαγγελείς, ο κ. Τσίπρας ανοίγει το δρόμο για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.

Συστηματικά εδώ και ένα χρόνο, ξετυλίγοντας την άθλια κραυγαλέα προπαγάνδα του, Γκεμπελικού τύπου, ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να κατασκευάσει ένα σκιάχτρο για αντίπαλο, για εχθρό του λαού, παρουσιάζοντας μια Νέα Δημοκρατία που… δεν υπάρχει! Ισχυρίζεται ότι λέμε πράγματα που δεν έχουμε πει, ότι παίρνουμε θέσεις που δεν έχουμε πάρει, ότι έχουμε θέσεις που δεν μας εκφράζουν καν. Ότι δεν είμαστε εδώ για τα συμφέροντα των πιο αδύναμων.

Όμως η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη λαϊκή δύναμη της Ελλάδος, το κόμμα που με βάση τις αρχές της αλλά και στην πράξη δεν διαχωρίζει τους πολίτες σε κοινωνικές τάξεις, ούτε κάνει κομματικές διακρίσεις.

Είναι το κόμμα που νομιμοποίησε την Αριστερά, το κόμμα της εθνικής συμφιλίωσης. Είναι το κόμμα που πέτυχε και υλοποίησε όλες τις μεγάλες θεσμικές τομές στην κοινωνία και το κράτος στα χρόνια της Μεταπολίτευσης. Είναι το κόμμα που προτιμά μια θέση εργασίας από ένα επίδομα, είναι το κόμμα της προόδου και της ευημερίας. Είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που έσωσε πολλές φορές την πατρίδα από την κατρακύλα και είναι έτοιμη να τη σώσει και σήμερα από τη λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτές είναι αλήθειες που θα πρέπει να τις λάβει σοβαρά υπόψη ο Έλληνας πολίτης, ώστε να πάει στη κάλπη με γνώση και ωριμότητα. Κι όσο ο Τσίπρας φτιάχνει σκιάχτρα, η Ελλάδα του γυρνά την πλάτη και κοιτά το μέλλον της με αισιοδοξία.

Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα αλλάζει, επιστρέφει η δημοκρατία. Επιστρέφει η ελπίδα. Το δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, το φανερώνει το λαϊκό ρεύμα που βιώνουμε όλοι εμείς οι βουλευτές που ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο. Η μεγάλη πολιτική αλλαγή είναι προ των πυλών. Έφτασε η ώρα. ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις