Το μυστικό για ομοιόμορφο μαύρισμα

Ξεχάστε τις ενοχλητικές γραμμές του μαγιό


Τα κορδονάκια του ολόσωμου μαγιό έκαναν την κοιλιά σας να μοιάζει με αυτοκινητόδρομο – και μάλιστα με πολλαπλές λωρίδες κυκλοφορίας. Μην ανησυχείτε. Αν και θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή, δεν είστε υποχρεωμένη να περάσετε έτσι ολόκληρο το καλοκαίρι.

Το λάδι καρύδας, όπως και διάφοροι άλλοι τύποι φυτικών ελαίων όπως το αμυγδαλέλαιο και το ελαιόλαδο, εκτός από πολύ θρεπτικά για το δέρμα σας είναι και αρκετά αποτελεσματικά στη «μάχη» ενάντια στις αμήχανες γραμμές.

Πριν κοιμηθείτε, απλώστε το λάδι καρύδας ή ένα μίγμα από διάφορα φυτικά έλαια στις μαυρισμένες περιοχές και αφήστε το όλο το βράδυ. Το πρωί απλώς ξεπλύνετέ το. Ανάλογα με το πόσο έντονη είναι η ανομοιομορφία, θα χρειαστεί να επαναλάβετε τη διαδικασία για κάποιες ημέρες. Στο τέλος, όμως, οι γραμμές σχεδόν δεν θα διακρίνονται.

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις