Στον "αέρα" η νέα ιστοσελίδα του Ηρακλή (ΦΩΤΟ)

Στον

Η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή απέκτησε το δικό της site στο οποίο οι φίλοι των «κυανόλευκων» θα μπορούν να βρουν ό,τι αφορά την αγαπημένη τους ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ηρακλής:

Ο Βολεϊκός Ηρακλής απέκτησε νέο site!

Το www.iraklisvolleyball2015.gr είναι εδώ, για την ενημέρωσή σου

Στο πλαίσιο βελτίωσης της ενημέρωσης δημιουργήθηκε ένα σύγχρονο, εύχρηστο και λειτουργικό site που σχεδιάστηκε εξ αρχής για να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες και να επιτρέπει την άμεση ενημέρωση μέσα από σύγχρονες υποδομές, έτσι ώστε να παρέχεται έγκαιρη και ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τις τελευταίες εξελίξεις της ομάδας και του τμήματος.

Όπως επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες, ερωτήματα ή σχόλια και μέσα από τις δυνατότητες που παρέχονται στη σελίδα της επικοινωνίας.

Καλή πλοήγηση!

screenshot_7_1.png

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις