Εξάρχεια: Αλλοδαποί ληστές επιτέθηκαν σε υπάλληλο εταιρείας με ενοικιαζόμενα πατίνια

Εξάρχεια: Αλλοδαποί ληστές επιτέθηκαν σε υπάλληλο εταιρείας με ενοικιαζόμενα πατίνια

Ομάδα αλλοδαπών ληστών επιτέθηκε και ξυλοκόπησε νεαρό υπάλληλο εταιρείας ενοικιαζόμενων ηλεκτρικών πατινιών που πήγε στην πλατεία Εξαρχείων να μαζέψει ένα παρατημένο scooter. Το άγριο περιστατικό που δείχνει ότι στα Εξάρχεια οι μαφίες καλά κρατούν, σημειώθηκε χθες στις 6:30 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, 28χρονος υπάλληλος από τη Σρι Λάνκα, ακολουθώντας το gps που έχουν ενσωματωμένο τα ηλεκτρικά πατίνια, οδηγήθηκε στην πλατεία Εξαρχείων για να μαζέψει το scooter.

Στη συμβολή της Αραχώβης με τη Μπενάκη, δέχεται επίθεση από τρεις αλλοδαπούς οι οποίοι τον έριξαν στην άσφαλτο και αρχίζουν να τον γρονθοκοπούν με μανία. Λίγα λεπτά αργότερα, οι δράστες με λεία το εταιρικό κινητό τηλέφωνο που είχε ο υπάλληλος για να εντοπίζει τα πατίνια, εγκατέλειψαν το θύμα αιμόφυρτο και χάθηκαν στα στενά της περιοχής.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις