Βιβλική η καταστροφή στην Χαλκιδική-Επί ποδός ο κρατικός μηχανισμός (video)

Βιβλική η καταστροφή στην Χαλκιδική-Επί ποδός ο κρατικός μηχανισμός (video)

Βιβλική η καταστροφή στη Χαλκιδική από τη θεομηνία που άφησε πίσω της 7 νεκρούς, 120 τραυματίες, και ανυπολόγιστες καταστροφές. Η περιοχή κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη βρέθηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες επί τόπου και ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών, προκειμένου να δοθεί μία πρώτη έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες. Με απόφαση, εξάλλου, του υπουργού Εσωτερικών, Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, έκτακτη επιχορήγηση δίνεται στους πληγέντες δήμους Νέας Προποντίδας, Κασσάνδρας και Σιθωνίας για την κάλυψη των εξόδων αποκατάστασης των δημοτικών υποδομών. Περισσότεροι από 100 οι τραυματίες από τη φονική κακοκαιρία. Μια γυναίκα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση με κακώσεις.

Δεν γνώριζαν για τα ακραία καιρικά φαινόμενα -Δεν λειτούργησε το «112»

Πολίτες και μικρά παιδιά βρέθηκαν ανυπεράσπιστοι στο έλεος της θεομηνίας, χωρίς επαρκή ενημέρωση, με τον ενιαίο ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 να αποδεικνύεται στην πράξη ότι δεν λειτούργησε, ένα χρόνο σχεδόν μετά την ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι και παρά τις σχετικές εξαγγελίες.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις