Αυτό το καλοκαίρι, το Mediterranean Cosmos υποδέχεται το Miraggio Park Theatre και σας προσκαλεί σε 2 φαντασμαγορικά μίνι σόου

Αυτό το καλοκαίρι, το Mediterranean Cosmos υποδέχεται το Miraggio Park Theatre και σας προσκαλεί σε 2 φαντασμαγορικά μίνι σόουΠαγκόσμια αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες σε δύο ξεχωριστές παραστάσεις που θα σας καθηλώσουν!

Tropicana Show
Οι καλλιτέχνες και χορευτές του μουσικοχορευτικού σόου από την Κούβα “Havana Nights”, η οποία βραβεύτηκε ως το καλύτερο σόου στη Γερμανία το 2016, σας προσκαλούν σε μία μοναδικά εκπληκτική παράσταση. Στο Tropicana Show κάθε νούμερο είναι μία συναρπαστική μίνι εκτέλεση που εντυπωσιάζει με την θεαματικότητα και τη δεξιοτεχνία της.

Πρόγραμμα Μίνι Παραστάσεων:
12/07, 26/07 & 09/08 στις 19:30, στην κόκκινη πλατεία του Mediterranean Cosmos.

 

 

Circus On Ice
Απολαύστε ένα μοναδικό όνειρο και ταξιδέψτε στον κόσμο της μαγείας, των θαυμάτων και της χαράς. Το “Circus On Ice” είναι ένα φωτεινό, δυναμικό και πολύχρωμο θέαμα, ένα καλειδοσκόπιο ακροβατών, ζογκλέρ, ισορροπιστών και εκκεντρικών καλλιτεχνών που θα σας συνεπάρουν!

 

Πρόγραμμα Μίνι Παραστάσεων:
16/07 & 30/07 στις 19:30, στην κόκκινη πλατεία του Mediterranean Cosmos.

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις