Παντρεύτηκαν κρυφά Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση (pic)

Παντρεύτηκαν κρυφά Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση (pic)

Την αποκάλυψη πως παντρεύτηκε με τον Λευτέρη Πετρούνια έκανε μέσω Instagram η Βασιλική Μιλλούση.

Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστής και ο Ολυμπιονίκης των κρίκων παντρεύτηκαν πριν από μία εβδομάδα. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Βασιλική Μιλλούση μέσω ανάρτησής της στο Instagram. Αλλωστε, το ζευγάρι συνηθίζει να μοιράζεται όμορφες στιγμές με τους διαδικτυακούς του φίλους, όπως είχε κάνει και με την ανακοίνωση του ερχομού του πρώτου τους παιδιού.

Η φωτογραφία από τον γάμο του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση

Η αθλήτρια, που είχε ποζάρει με μαγιό δείχνοντας την κοιλίτσα της, πόσταρε στο Instagram φωτογραφία με τον Λευτέρη Πετρούνια, στην οποία ποζάρουν χαμογελαστοί. Σε άλλη φωτογραφία, η αθλήτρια είναι μαζί με τις φίλες της και δείχνει τη βέρα του γάμου της. «Μια εβδομάδα η κυρία του κυρίου, δεν είναι και άσχημα», έγραψε.

petrounias38

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις