Θρίλερ στην Κρήτη: Ίχνη βιασμού στο σώμα της Αμερικανίδας βιολόγου - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. (vid)

Θρίλερ στην Κρήτη: Ίχνη βιασμού στο σώμα της Αμερικανίδας βιολόγου - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. (vid)

Ίχνη που παραπέμπουν σε απόπειρα βιασμού βρέθηκαν κατά την νεκροψία στο σώμα της Αμερικανίδας βιολόγου

Με στοχευμένες προσαγωγές υπόπτων επιχειρούν οι αστυνομικοί στα Χανιά να περιορίσουν τον κύκλο των υπόπτων για τη δολοφονία της 60χρονης βιολόγου.

Ήδη οι άνδρες της αστυνομίας έχουν καταλήξει στο προφίλ του δολοφόνου. Σύμφωνα με αξιωματικούς το κίνητρο της δολοφονίας είναι σεξουαλικό καθώς κατά τη νεκροψία βρέθηκαν ίχνη που παραπέμπουν σε απόπειρα βιασμού.

Οι ιθύνοντες της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν δεδομένο ότι ο δράστης προκάλεσε τον ασφυκτικό θάνατο της 60χρονης σε άλλο σημείο και έπειτα την μετέφερε στο σημείο όπου εντοπίστηκε. Μάλιστα, λένε ότι χρησιμοποίησε αυτοκίνητο για να μεταφέρει στο συγκεκριμένο σημείο, το άψυχο σώμα της.

Παράλληλα θεωρούν βέβαιο ότι ο δολοφόνος γνωρίζει την περιοχή και δεν επέλεξε τυχαία το συγκεκριμένο σημείο, για να κρύψει το πτώμα της βιολόγου. Ακόμη εκτιμούν ότι σύντομα θα φτάσουν στην άκρη του νήματος πολύ σύντομα καθώς ο κύκλος τους έχει περιοριστεί σε άτομα που έχουν δείξει κατά το παρελθόν επιθετική συμπεριφορά.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις