Αμφιλοχία: Θανάσιμα τραυματισμένος μεταφέρθηκε σε καρότσα αγροτικού (VIDEO)

Αμφιλοχία: Θανάσιμα τραυματισμένος μεταφέρθηκε σε καρότσα αγροτικού (VIDEO)

Το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας στην Αμφιλοχία βρισκόταν στην Πάτρα και ο 80χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή μετά το τροχαίο μεταφέρθηκε σε καρότσα αγροτικού.

Ο ηλικιωμένος που σύμφωνα με το agrinionews.gr, έχασε τη ζωή του στην παραλιακή οδό μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας στην Αμφιλοχία, που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων, σε καρότσα αγροτικού.

Η τραγική αυτή – και συνάμα ενδεικτική της κατάστασης της δημόσιας Υγείας στην Αιτωλοακαρνανία – εικόνα καταγράφηκε σε βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook.

Σύμφωνα με σχόλιο, στην ανάρτηση, της διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Αμφιλοχίας το ασθενοφόρο ήταν την ώρα του τροχαίου σε αποστολή με συνοδεία γιατρού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου για την διακομιδή βαριά πάσχοντος.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις