Τραγωδία στη Λοκρίδα: 67χρονος βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος

Τραγωδία στη Λοκρίδα: 67χρονος βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό καταγράφεται στην περιοχή μας και πιο συγκεκριμένα στην Λοκρίδα μέσα σε 48 ώρες.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, ένας 67χρονος κτηνοτρόφος άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Τετάρτης στο ποιμνιοστάσιό του κοντά στην περιοχή Λιβάδι στην Ελάτεια.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία τον 67χρονο βρήκε νεκρό ο ίδιος ο γιος του, πυροβολημένο από την κυνηγετική καραμπίνα που βρισκόταν δίπλα του.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι δύο άνδρες βρέθηκαν μαζί τις πρωινές ώρες στο ποιμνιοστάσιό αλλά λίγο μετά ο 31χρονος γιος αποχώρησε για κάποιες εργασίες που έπρεπε να πραγματοποιήσει. Επιστρέφοντας το μεσημέρι βρήκε τον πατέρα του νεκρό μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Αμέσως στο σημείο βρέθηκε το εγκληματολογικό τμήμα προκειμένου να εξετάσει και το σημείο και το όπλο ώστε να ερευνήσει τα ακριβή αίτια του τραγικού περιστατικού.

Κανένας δεν μπορεί να μιλήσει με ασφάλεια για το τι ακριβώς συνέβη. Ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα αυτή την ώρα.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις